Dead Pony Club – Californian Pale Ale

IMG_3697
Bäst i test hittills

Dags för en ölrecension igen. Denna gång hittade jag ett nytt öl från Brew Dog, en Californian pale ale. Inte så alkoholstark som många av de nya ölsorterna är, endast 3,8%. Passar mig perfekt som tycker om att dricka flera öl och denna kommer jag att dricka mycket av! Detta är ett öl precis i min smak. Härligt blommig humlearom och en rejäl beska. Maltsmaken ligger långt i bakgrunden, vilket jag gillar. Jag tycker inte om öl som har för kraftig maltsmak. Man förstår varför de kallar den Californian pale ale. Det är en klassisk amerikansk pale ale men som känns som den kommer från ett mildare klimat. Passar säkert utmärkt till sommaren.

Denna pale ale är god att dricka som den är, men passar nog utmärkt till amerikansk Tex-Mex eller varför inte till Sixtens födelsedagsburgare

2 kommentarer Lägg till

  1. Tomas skriver:

    Cool, finns på bolaget tro?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s